Сбирщина от знаменитости

Представете си повечето от любимите Ви актьори в един филм. Не можете ? Ами не се налага. Заинтригувах ли Ви ?

Филмът Valentine’s Day на Гари Маршал се очаква да бъде един от най-наситените с "расови" актьори тази година. Най-вероятно може да го видим на голям екран през Февруари, в момента текат снимките. Джулия Робъртс, Ан Хатауей, Джесика Алба, Джесика Бийл, Дженифър Гарнър, Шърли Маклейн и Аштън Кътчър са вече известните знаменитости, намесени във филма, можем да прибавим и Топър Грейс, Хектор Елизаондо и Ема Робъртс към състава. Истинска сбирщина на звезди.

Интересно е , че за пъри път ще видим Джулия Робъртс< и нейната племенница Ема Робъртс заедно на екрана. Попринцип е доста неразумно да работиш за или с роднини, но когато те са богати, едни от най-добрите актьори в Холивуд ... защо пък не ?! Като цяло не се знае още много за самия филм, но вече предизвиква интерес. Може би, защото сценарисът на He’s Just Not That Into You (2009) /Той не си пада по теб/ е сценарист и на този. А откровено казано определено историите на отчаяните самотни жени в He’s Just Not That Into You (2009) бяха невероятни. Тази история ще проследи няколко любовни връзки, които ще разцъфнат и ще се разпаднат, поради различни обстоятелства, това е и обединяващата ги тематика.

Ето и малко пикантерии от кухнята - Топър Грейс ще преспи с Ан Хатауей ( добре позната ни най-прясно от "Булчински войни"), докато работи в пощенския отдел на агенция за запознанства. Ема Робъртс е тийнейджърка с лоши помисли, Хектор Елизаондо играе ролята на съпруг на Шърли Маклейн. Вече любопитствате за още около филма? Ще има и още как.

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar