Клюки или да ...

Да ... Шепа от клюки се зададе на хоризонта, така че внимание !
Първият слух, който се чу от няколко медии - интернет сайтове и медии е , че се прави нов римейк на така добре познатия ни филм Командос, естествено с участието на вече гувернатора Арнолд Шварценегер. НО .. интересното в случая е, че физическата форма на артиста вече не е подходяща за подобни негови роли, а и той сам отказа ..участието си в поредната част на култовия филм Terminator : Salvation. Това бе потвърдено и от папарашки снимки наскоро, където Арнолд Шварценегер е по бански и гледката определено не съвпада с предишните му разголвания. Заместникът на Арнолд Шварценегер< ще е небезизвестния ни актьор с аполоново тяло .. - Дуейн Джонсън ( Скалата ). Някой може да нарече тази смяна - предаване на щафетата от ветеран към новото поколение добри актьори. А дали е вярно и ако е дали ще се справи, предполагам скоро ще разберем с повече подробности.


Друга клюка, която занимава вестниците в Англия е, че 23тия Джеймс Бонд ще е свързан с наркобарони и полета, засяти с канабис, а действието се предполага да се развива в Афганистан. Потвърждение, макар и косвено е , че част от екипа, снимащ новия филм пренася техника и оборудване от Англия към Кабул.
Преди няколко седмици се чу нещо и за добре познатата ни Бъфи - убийцата на вампири. Сериала отново ще започне да се снима, но този път без създаделя му и главната актриса. Филмът ще бъде по-зловещ и ще проследява живота на друг убиец на вампири, който ще има отново задачата да защитава новото поколение. Отново се надигат слухове за така нашумялата световно
Меган Фокс. То отново се споменава доста настоятелно. Тя се превърна във феномен за изключително кратко време, името й е замесено и с новата продукция на Томб Райдър и така любимата ни Лара Крофт. Явно ролите с много ритници и каскади я привличат, а i съдейки по екзотичната й визия и й допадат. Колко ли още слуха ще чуем и колко пъти Меган Фокс ще е намесена в тях .. хубавото в случая е , че името й се споменава относно участия в касови филми, а не скандални истории и пикантерии... но и за това има време и никога не е късно. Нали ?

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar