Джоли отново в действие


Руски източник, който цитира режисьора Тимур Бекмамбетов , твърди че той започва приготовленията за нова продукция - Wanted 2. Филмът според същия този източник ще започне да се снима късната есен или зимата. Споменава се също, че така привлекателната Фокс ( героинята на Анджелина Джоли ) ще се завърне. Дали обаче самата Джоли ще изиграе отново ролята или някой ще я замести.. не се уточнява. Това е меко казано изненадващо.

Всъщност може би не е толкова очудващо. Да, Анджелина умря в края на Wanted , но всъщност се споменава и една доста важна подробност - тялото на Фокс така и не е открито след това. Това дава шанс тя да е избягала, все пак е една от най-добрите убийци, няма начин да не е намерила начин да се измъкне, нали ?

Според LA Times смъртта на Фокс е решение изцяло взето от Анджелина Джоли и то в последния момент на снимките. В оригиналния сценарий героинята не умира. Ето какво казва Джоли по този въпрос: " Всъщност аз промених края на сценария. Щом героинята ми е открила , че е убила толкова много хора несправедливо и е била част от нещо нечестно, тогава трябва да отнме живота си. " Това нейно изказване прави доста вятърничево изказването че тя ще участва и във втория филм.

Марк Милър също застава зад думите на режисьора. Марк е оригиналния писател на историята. Итересно е и друго - чува се и че Костя Кабенскли също ще бъде възкресен заради втората част на филма. Ами Морган Фрийдмън, ще попитате Вие ?! Всъщност дано не го направят, да го върнат. Прекалено запомнящ се и емблематичен край имаше той, за да се завърне отново. Все пак видяхме как куршума минава през главата му.

Може би не е много добра идея да продължат филм като Wanted. Добър екшън с уникални актьори и определено много изненадващ край... защо да развалят всичко това? Все още усещате странното чувства, в които Ви оставиха крайните надписи на филма, нали ? .. Ще видим дали това ще се повтори.

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar