Секс тайните на футболните звезди



  Дали това заглавие не звучи прекалено скандално?!...Ако се налага ще изрежите и червена точка да я залепите на мониторите си, но пак ще прочетете статийката, защото скандалното е привлекателно:)Въпреки, че тези клюки не са пряко свързани с филмите и големия екран, 
заслужават широка медийна изява. 

И леко с децата все пак...

КЕЙСИ СЪМНЪР
(24 г., бивше гадже на Майкъл Есиен)

Кейси се срещаше с халфа на Челси 17 месеца. Когато се разделиха по-рано тази година, тя разкри: "Футболистите си мислят, че с пари се купува всичко, и затова очакват да правиш секс с тях, когато им се прииска, където го искат, и да си на разположение по 24 часа, седем дни в седмицата."
Момичето от 3-а стр. на "Сън" продължава: "Той обичаше да ме вижда в бяло бельо, тъй като е луд на тема чистота. Каза ми, че за него бялото е символ на девствеността и именно такъв цвят трябва да носят всички жени. Бялото важеше и за самия секс - върху снежнобели чаршафи и само в леглото, никъде другаде. Въпреки това сексът не беше фантастичен и накрая го правехме веднъж на три месеца."

ВИКТОРИЯ БЕКЪМ
(33 г., жена на Дейвид Бекъм)

Двойката е заедно от 1997, а от 1999 е и официално семейство.
"Най-добрият начин да съблазниш един мъж е, като се облечеш в тесни джинси, прилепнала тениска и носиш високи токчета", обяви г-жа Бекъм от новия си дом в Лос Анджелис.
В началото на кариерата на Дейвид в Мадрид Виктория призна, че двамата често са правили телефонен секс. "Добре, че не са записвали разговорите ни", въздъхна с облекчение тя през 2003.

КОЛИЙН МАКЛАФЛИН
(21 г., годеница на Уейн Руни)

Звездата на Манчестър Юнайтед и не по-малко популярната му приятелка готвят пищна сватба. Ето какво казва Колийн за отношенията им преди брака: "Уейн обожава апетитните ми форми. Никога не съм искала да бъда прекалено слаба - харесвам си и дупето, и бедрата."

ТОНИ ТЕРИ

(24 г., съпруга на Джон Тери)

Козметичката, която през 2006 дари капитана на Челси с близнаци, се омъжи за него през юни. Преди това тя трябваше да понесе рекорден брой изневери от футболиста - цели осем. За тях си призна самият Тери: "Спях с момичета зад гърба й, но се разкайвам за това. Последните години бяха наистина трудни за Тони. Реших да й призная всичко, тя ми прости и продължихме напред. Ще дам всичко от себе си, за да изчистя миналото."


Ах, тези футболистчета и техните жени.....а ние ги гледаме само на терена :)

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar