Трикове и тайни на звездни дерматолози



Дали вечната младост съществува на екрана или има хора, които работят усърдно и знят какво да правят....Всяка жена въздиша по прасковената кожа на някоя звезда, манекенка, рекламно лице и т.н., завижда на дългите мигли и липсата на каквито и да е следи от времето...въздиша...до сега:) Нека не завиждаме...за труда, който се полага за постигане на този перфекционизъм.

Да изглеждаш добре в Холивуд означава да избегнеш ранното и преждевременно пенсиониране. Какви са всъщност тайните на знаменитостите и как можем да се възползваме и ние от тайните им рецепти за вечна младост?
Да поддържаш кожата си в прекрасна форма е изключително времепоглъщащо и скъпо начинание за типичната знаменитост. Ето част от триковете, които биха те дарили с перфектната кожа :

Тайна № 1
Знаменитостите постоянно се подлагат на SPA-процедури. Холивудските клиники "Грижа за кожата" са мястото за звезди с проблемни кожи – акне, белези, възпаления и позавехнали кожи. Дори тези с привидно перфектна кожа имат пъпчици и възпаления. В SPA - центровете актриси като Денис Ричардс, Гуинет Полтроу и Дебра Месинг получават своите лазерни пилинг- и масажни процедури. Когато наближи сезонът на наградите, подобни центрове са на разположение от ранни сутрини до късни вечери, така че всички звезди имат възможността да се сдобият със своята свежа кожа!

Тайна № 2
Знаменитостите харчат много пари за своята околоочна зона. Те използват продукти с лифтинг ефект за очи и лифтинг продукти за лице. Кожата около очите обикновено е много тънка и поради липсата на мазнини в тази област е склонна към образуването на бръчки.

Тайна № 3
Знаменитостите винаги използват подходящи почистващи средства. Съветът на дерматолога на звездите Фредерик Бранд/също известен като барона на Ботокса/ е да избереш подходящия почистващ продукт, за да избегнеш задълбочаването на проблемите ти с кожата си.

Тайна № 4
Пазят се от слънцето. Никол Кидман е звездата, която буквално се страхува от слънцето. Тя стои далеч от него с цената на всичко. Факт е, че повечето звезди се пазят от слънцето чрез носене на шапки и покриване със слънцезащитни препарати.

Тайна № 5
Използват правилните кремове. За да предотвратят превръщането на фините линии в бръчки, актрисите още от своите 20 години се обръщат към ретиноидни кремове.

Тайна № 6
Дефектите им са прикрити. Това е любимата ми тайна. Не всички знаменитости имат перфектна кожа. Всъщност всичко е генетично обусловено – ако имаш лоши гени, дори и на редица лазерни и пилинг процедури да се подлагаш, нямаш големи шансове за порцеланова кожа.Факт е ,че Бритни Спиърс, Камерън Диас и Дженифър Лопес имат ужасни кожи. Така, както обработката на снимки в списанията, които скулптурират лицата на моделите, така както Марая Кери може да изглежда а ла Жизел лук ,така и обринатото-лицето на Камерън Диас може да изглежда като перфектното лице на Никол Кидман.

А нали всяка жена може да си има своите малки тайни :)

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar