Клю - Клю....от форумите

   След усърдно обикаляне из форумчета, които искам да отбележа че са доста интригуващи с темите си, намерих малко интересна информация за някои нови филми, за които все още нищо не се знае със сигурност, разчита се на чутото и прочетеното тук и там. Но пък така се създава и интерес към самия филм и интрига око0ло това дали всичко чуто е достоверно и до колко. А именно, клюката, която заинтригува окото ми бе, че Шон Конъри няма да участва в "Индиана Джоунс 4"

   Шон Конъри е обявил официално, че няма да се завърне в четвъртата част от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс. В третата част, "Последният кръстоносен поход", той изпълняваше ролята на бащата на Инди.

"Мислих дълго и ако нещо може да ме накара да се завърна в киното, това е филм за Индиана Джоунс. Обожавам да работя със Стивън (Спилбърг) и Джордж (Лукас) и е чест за мен да имам Харисън (Форд) за син. В края на краищата обаче да си оттеглил се е просто голямо забавление", обяснява Конъри.

В същото време Джон Хърт се е присъединил към актьорите във филма, но все още не е обявено каква ще бъде ролята му и дали е заместник на Шон Конъри. Освен Хърт във филма ще участват Харисън Форд, Кейт Бланшет, Рей Уинстоун и Шая Лебеуф.

"Индиана Джоунс 4" ще излезе по кината на 22 май 2008 година.

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar