Тайните на звездните 50 ..

50.. годишните звезди разбира се. Две от най-големите поп икони на нашето, че дори и предишното време чукнаха вече 50 и то съвсем скоро. Едва ли някой не знае кои са те, но все пак - Мадона и Майкъл Джексън са щастливците.


Докато Джако може само да се тревжи за това , за стареенето си, за разпадащото си лице и тяло, Мадона може да се похвали с отлична форма, на която дори 20-годишно момиче би и завидяло.
Небезизвестно е на феновете на Джако, че той е страдал не само от суета, но и от болестта, която е тревожела и Клеопатра (така се е смятало), а именно - витилиго. Това е обезцветяването на кожата, което при него е желания ефект, но в последствие, това създава големи грижи, тъй като засегнатата кожа е силно податлива на слънцето и вредните му влияния в многократно по-висока степен. Освен бял обаче, поп-идолът трябва да премахне и африканските си черти, от които най-силно изразена е носът му. За това ли сега често той пада? (силен смях). Множеството пластични операции го превърнаха в една от най-скандалните личности, почти колкото и обвиненията в педофилия, които така и останаха неизяснени, дали е вярно или не... важното е , че го оправдаха, а делата не бяха малко и не бяха къси. Въпреки това нека му пожелаем още 50 години отгоре, но да се надяваме, че с напредване на възрастта освен прогресивното си стареене, той ще се и вразуми.
Колкото до поп кралицата Мадона, въобще не можем да я намесим в подобни скандали. Наистина и тя не е кротка знаменитост, но за сметка на това тя не е известна с пластичните си операции и множеството корекции. Напротив, тя разчита основно на изключително трудни диети и непосилни тренировки, които поддържат перфектната й форма. Дали оабче напредващата й възраст е причина тя набляга толкова много на физическите упражнения и да се вманиачава във въшността си... всвъщност само тя си знае и едва ли ще го признае дори да е вярно. Както всеки човек и тя не е перфектна , но колкото до недостатъците й , тя се стреми да ги превърне в предимства. Малък пример за това е честото споменаване на разстоянието между предните й два зъба, което често се възприема като недостатък. Напротив, тя не се втурна при първия пластичен хирург след критична статия за зъбите й в жълтите вестници, а просто прие факта. Истината е, че Мадона дори и на 150 ще обича себе си и феновете ще я обожават, може би там е нейната тайна - да приемаш себе си. Но за малките тайни на Мадона за запазване на красотата с годините малко по-късно ..:) Нека и тя да отбележи 50те си години, все пак 1 път става на толкова и да се надяваме, че няма да спре да ни радва с изявите си и да бъде просто Madonna !

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar