Tomb Raider : Чифт големи гърди се завръщат на екрана

През Януари тази година беше разкрито, че Филмът "Tomb Raider" ще ни вдъхнови с още една екранизация. Но интересното в случая е , че това няма да е продължение на предишните части, на приключенията на Лара Крофт.
Очаквайте напълно ново представяне на историята. Продуцентът Дан Лин издава още от тайната на новата продукция - филмът ще е изключително ориентиран към самата героиня, а зрителите ще могат да придобият по-реалистична представа за сюжета в сравнение с предишните части. Това предполага липсата на изключителните екшън сцени , в които сме свиканли да гледаме Лара Крофт да дупчи акули насам натам и други подобни абсурдни каскади. Продуцентът също така споменава, че главната героиня ще е по-млада ... Това май не е изненада предвид отказа на Анджелина Джоли да се снима в този филм ( причина за това все още не е посочена и остава загадка - все пак екшън приключенските филми са и най-присъщи). По-млада, относно това твърдение има сайтове, които твърдят , че ще е тийнейджърка !

Меган Фокс е една от главните заподозрени. Всъщност аз също съм склонна да вярвам , че може да е тя, защото установявам невероятната й прилика с любимката ни Анджелина ( не само в устните и очите, но и други природни дадености ги сближават като визия). Може сами да се убедите. И все пак, това остават само слухове, дано скоро се появи и малко по-достоверна информация. А за сега Анджелин остава на майчинска вълна и добра съпруга ... до кога - и това не се знае, както твърдят злите езици.

А има и нещо което само истинските гейм маниаци и запалянковци по сексапилната Лара биха оценили : още на 21.11.2008г. излезе и новата игра - Tomb Raider: Underworld, която ни удиви графиката си и подбренията си. Естествено геймърите могат да се насладят на няколко трейлъра, както и на дневник на създателите на играта. Описани са подобренията, които дори в кратките няколкоминутни сцени може да забележите.а и за по-наблюдателните - самата добре позната героиня вече е придобила други черти на лицето .. дали това наистина не е Меган Фокс ?

Разработчиците от Crystal Dynamics са центрирали върху създаването на една по-реалистична околна среда, пресъздават движенията на прословутата археоложка с помощта на технологията моушън кепчър. Наистина невероятно ! Насладете й се :)


Прочети Цялата Статия...

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar