Даниел Радклиф не бил девственик


Самопризнанието му е свързано и с по-конкретни данни. Например, че жената, която го е направила "мъж" е била значително по-възрастна(той е бил само на 16), но той категорично отрича да спомене точно годините й. Дали не се притеснява, че наистина е била старичка?!...Това никой не може да каже, освен самия той. За сега по въпроса оставаме както без коментар, така и без много подробности. Може би тези събития са и причината той да не иска вече да бъде възприеман като малкото момче магьосник Хари Потър. Ще му се и вълшебната му пръчица да бъде възприемана по-сериозно...тази от филма :).
За да докаже, че вече има нещо мъжествено в него, той дори реши да се съблече гол в пиеса, озаглавена "Еквус", което от своя страна предизвика скандални изказвания и много критика. Явно хората наистина все още го имат за 11 годишен.
Наистина на младия мъж не му е лесно в тази ситуация, при положение, че дължи целия си живот, известност и успех на все още "малкия магьосник" Хари Потър и едва ли дори и голяма и важна роля ще промени това. Все пак той продължава да се снима в поредицата и едва ли ще се откаже. Чакаме го в новия филм - Harry Potter and the Half-Blood Prince ( 2008 )

Прочети Цялата Статия...

Първия Български Бутон за споделяне

Stumble Upon Toolbar